• dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Bełżyce
    +48 665 708 667

    Zadzwoń

  • żywienie przy policystycznych jajnikach Bełżyce
    kontakt@dietlux.pl

    Napisz maila

  • dieta przy treningach Bełżyce
    ul. Rumiankowa 6

    23-200 Kraśnik

Polityka prywatności serwisu www.dietlux.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

DietLux z siedzibą ul. Rumiankowa 6, 23-200 Kraśnik, NIP: 715-180-60-06

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.dietlux.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.
 

odżywianie sportowców Bełżyce

091346

Dane kontaktowe

Zapraszamy również Klientów z Opole Lubelskie

Godziny przyjęć:

Poniedziałek  od 16.00 -
( Kraśnik, ul Rumiankowa 6 )
Wtorek od 16.00 -
( Kraśnik BjoMed )
Środa 16.00 – 20.00 -
( Janów Lubelski)
Czwartek od 16.00 -
( Kraśnik, ul Rumiankowa 6)

Copyright © Gabinet dietetyczny Dietlux Projekt i wykonanie  żywienie w ciąży Bełżyce WGB-Group

dietetyk Bełżyce, skuteczne odchudzanie Bełżyce, psychodietetyk Bełżyce, żywienie przy Hashimoto Bełżyce, dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Bełżyce, żywienie przy policystycznych jajnikach Bełżyce, dieta przy treningach Bełżyce, odżywianie sportowców Bełżyce, żywienie w ciąży Bełżyce, dobry dietetyk Bełżyce, żywienie przy sibo Bełżyce, dieta przy jelicie drażliwym Bełżyce, odżywianie przy cukrzycy Bełżyce, insulinooporność dieta Bełżyce, żywienie dzieci Bełżyce, leczenie otyłości Bełżyce, szkolenia prelekcje dietetyczne Bełżyce, dieta pod Termomiks Bełżyce, dietetyk Bychawa, skuteczne odchudzanie Bychawa, psychodietetyk Bychawa, żywienie przy Hashimoto Bychawa, dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Bychawa, żywienie przy policystycznych jajnikach Bychawa, dieta przy treningach Bychawa, odżywianie sportowców Bychawa, żywienie w ciąży Bychawa, dobry dietetyk Bychawa, żywienie przy sibo Bychawa, dieta przy jelicie drażliwym Bychawa, odżywianie przy cukrzycy Bychawa, insulinooporność dieta Bychawa, żywienie dzieci Bychawa, leczenie otyłości Bychawa, szkolenia prelekcje dietetyczne Bychawa, dieta pod Termomiks Bychawa, dietetyk Kraśnik, skuteczne odchudzanie Kraśnik, psychodietetyk Kraśnik, żywienie przy Hashimoto Kraśnik, dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Kraśnik, żywienie przy policystycznych jajnikach Kraśnik, dieta przy treningach Kraśnik, odżywianie sportowców Kraśnik, żywienie w ciąży Kraśnik, dobry dietetyk Kraśnik, żywienie przy sibo Kraśnik, dieta przy jelicie drażliwym Kraśnik, odżywianie przy cukrzycy Kraśnik, insulinooporność dieta Kraśnik, żywienie dzieci Kraśnik, leczenie otyłości Kraśnik, szkolenia prelekcje dietetyczne Kraśnik, dieta pod Termomiks Kraśnik, dietetyk Janów Lubelski, skuteczne odchudzanie Janów Lubelski, psychodietetyk Janów Lubelski, żywienie przy Hashimoto Janów Lubelski, dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Janów Lubelski, żywienie przy policystycznych jajnikach Janów Lubelski, dieta przy treningach Janów Lubelski, odżywianie sportowców Janów Lubelski, żywienie w ciąży Janów Lubelski, dobry dietetyk Janów Lubelski, żywienie przy sibo Janów Lubelski, dieta przy jelicie drażliwym Janów Lubelski, odżywianie przy cukrzycy Janów Lubelski, insulinooporność dieta Janów Lubelski, żywienie dzieci Janów Lubelski, leczenie otyłości Janów Lubelski, szkolenia prelekcje dietetyczne Janów Lubelski, dieta pod Termomiks Janów Lubelski, dietetyk Opole Lubelskie, skuteczne odchudzanie Opole Lubelskie, psychodietetyk Opole Lubelskie, żywienie przy Hashimoto Opole Lubelskie, dieta przy niedoczynnośći nadczynności tarczycy Opole Lubelskie, żywienie przy policystycznych jajnikach Opole Lubelskie, dieta przy treningach Opole Lubelskie, odżywianie sportowców Opole Lubelskie, żywienie w ciąży Opole Lubelskie, dobry dietetyk Opole Lubelskie, żywienie przy sibo Opole Lubelskie, dieta przy jelicie drażliwym Opole Lubelskie, odżywianie przy cukrzycy Opole Lubelskie, insulinooporność dieta Opole Lubelskie, żywienie dzieci Opole Lubelskie, leczenie otyłości Opole Lubelskie, szkolenia prelekcje dietetyczne Opole Lubelskie, dieta pod Termomiks Opole Lubelskie

dobry dietetyk Bełżyce żywienie przy sibo Bełżyce dieta przy jelicie drażliwym Bełżyce odżywianie przy cukrzycy Bełżyce insulinooporność dieta Bełżyce